Aangenaam VergaderenAANGENAAM VERGADEREN ('t Harde) is gevestigd ‘op de deel’ van een meer dan 100 jaar oude boerderij. De deel is stijlvol verbouwd met behoud van het karakter en ingericht met oog voor detail. De openslaande deuren maken het geheel licht en ruimtelijk en geven u toegang tot het terras.

De boerderij is gelegen op landgoed Schouwenburg en kijkt uit op het landhuis dat enkele jaren geleden volledig is gerenoveerd. Voor de boerderij ligt een hoogstam-boomgaard met daarin een bijenstal. De bijen zorgen voor een goede fruitoogst en natuurlijk voor heerlijke honing. Kippen zorgen voor verse eieren. Drentse heideschapen begrazen het weiland. De opbrengst van de moestuin gebruiken we in onze baksels en lunchgerechten.

De vergaderruimte is geschikt voor een groep van maximaal 10 personen. De ruimte heeft een eigen ingang met hal, keuken, toilet, een zithoek met houtkachel en een terras met tafel en banken. De grote vergadertafel bestaat uit afzonderlijke delen en kan in de gewenste opstelling worden neergezet.

Vanaf de boerderij kunt u mooie wandelingen of ommetjes maken. Van landgoed Schouwenburg steekt u over naar landgoed Zwaluwenburg met daarin de dr. A. Vogeltuinen.

Aangenaam bij MirreAANGENAAM BIJ MIRRE (Wezep) behoort tot landgoed De Oldhorst en is daarvan het voormalig Koetshuis. Aan het begin aan de oprijlaan staat een 19de-eeuws toegangshek op een gemetseld bruggetje. Het hek bestaat uit twee natuurstenen pijlers met de naam ‘Old’-’horst’. Aan de linkerkant van dit Koetshuis bevond zich vroeger de koetsierswoning, in het midden was de paardenstal en rechts was de ingang en stalling van voor de rijtuigen. Het Koetshuis is huiselijk, warm en gezellig ingericht en het is er heerlijk toeven in alle rust en ruimte. In het parkgedeelte bij het huis ligt een bakstenen grot uit circa 1820. De grot is in 1990 gerestaureerd. Het is mogelijk om met een boswachter over het landgoed te wandelen en op deze manier veel interessante dingen te horen over buitenplaats De Oldhorst. Als u hier gebruik van wilt maken, regelen wij de boswachter!

Maar ook zonder boswachter, kun je op eigen initiatief heerlijk wandelen over het landgoed door de bossen en weilanden. Of lekker tot rust komen in de heerlijke tuin met heel veel ruimte, waardoor privacy gewaarborgd is.


Weg van de dagelijkse hectiek, is op beide locaties ruimte voor inspiratie, nieuwe inzichten, naar elkaar luisteren en heerlijk genieten.Enthousiast over aangenaam? Maak een reservering!

Contact


Wilt u een reservering maken of gewoon een vraag stellen? U kunt ons bereiken op de onderstaande gegevens.

Contact Info

Adres

AANGENAAM VERGADEREN

Rozenbergerweg 4

8084 PG ’t Harde

tel 06 29 24 36 23 (Caroline)


AANGENAAM BIJ MIRRE

Zuiderzeestraatweg 413

8091 PA Wezep

tel 06 17 59 38 44 (Mirjam)